Cadeaubon van Bongo

Met de Bongo-belevenisbonnen van Smart&Co schenk je iemand een heel nieuwe ervaring binnen een bepaald thema. Hoe die belevenis er vervolgens precies uitziet, kiest de gelukkige zelf. Een ideaal cadeau dus!

Het doosje
Op de voorkant van het luxueuze doosje staat het thema van de cadeaubon en het aantal keuzemogelijkheden.

Op de achterkant van het doosje staat exact vermeld waar de cadeaubon recht op geeft, op welke plaatsen je met de bon terecht kan en tot wanneer de bon geldig is.

Het boekje
In het doosje zit een handig bewaarboekje waarin alle keuzemogelijkheden uitgebreid worden beschreven (met foto's, routebeschrijving etc.). Op basis van deze informatie kan de ontvanger zelf een keuze maken.

De bon
In het doosje vind je de eigenlijke belevenisbon waarmee de ontvanger de dagactiviteit of het arrangement van zijn/haar keuze reserveert.

Voor sommige thema's reserveert hij/zij rechtstreeks bij de uitvoerende organisator (hotel, kuuroord, restaurant...), voor andere thema's gebeurt dat via onze website www.bongo.nl.

De exacte reserveringsprocedure staat duidelijk beschreven op de cadeaubon. De cadeaubonnen vermelden geen prijs. De begunstigde weet dus niet hoeveel de schenker betaald heeft.